Hotels in de buurt van Londen Gatwick Airport

In de buurt van Gatwick Airport zijn heel veel verschillende hotels die ook allemaal goede waarderingen hebben, gebaseerd op de cijfers op booking.com.

Hotels bij Londen Gatwick Airport

Het Bloc Hotel Gatwick Airport ligt in terminal South. Gratis WiFi, comfortabele kamers en een kingsize bed. Elke kamer heeft bovendien een Samsung Galaxy Tab waarmee je de verlichting, zonwering, klimaatregeling en de televisie kunt bedienen. Omdat het hotel aan de terminal vast zit kun je op het vliegveld eten, of bijvoorbeeld je koffers de avond van tevoren inchecken. Wil je liever een hapje eten buiten het vliegveld dan kan dat in de stad Horley (4 kilometer verderop). Waardering: 8,5 uit meer dan 4000 onafhankelijke beoordelingen.

Het Premier Inn Hotel Gatwick Airport ligt bij de noordelijke terminal. Ideaal als je vanaf de noordelijke terminal moet vertrekken, je kunt zo ook je koffers alvast de avond van tevoren inchecken op het vliegveld als je ’s ochtends vroeg weg moet. Je kunt overigens met 1 minuut lopen de monorail bereiken die je gratis naar de zuidelijke terminal kan brengen.

In het mooie hotel zit een restaurant dat Thyme heet. Gratis WiFi is uiteraard ook beschikbaar in het hele hotel, net als een 24 uurs receptie en een 24 uurs cafe. Een flatscreen TV zit in iedere kamer. Ontbijt is iedere ochtend in buffet-vorm beschikbaar. Waardering 8,8 uit meer dan 5500 onafhankelijke beoordelingen.

Het Hilton Hotel bij vliegveld Gatwick is verbonden met terminal South via een overdekte wandelgang. Enkele minuten lopen van het treinstation, en slechts 1 minuut lopen vanaf de South terminal is dit hotel dus heel dichtbij Gatwick Airport. De North terminal is ter bereiken in 10 minuutjes met de gratis monorail van het vliegveld. De WiFi is in dit hotel helaas niet gratis, wel beschikbaar. De fitnessruimte is wel gratis (24 uur per dag open). Er zitten een aantal restaurants in het hotel zoals het Garden restaurant waar je ontbijt kunt halen en ’s avonds een buffet. Restaurant Amy’s biedt ’s avonds ook een diner aan. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Uit 2000 geverifieerde waarderingen scoort het Hilton Hotel Gatwick Airport een 7,8.

Hampton Hotel

Ten slotte ligt het Hampton Hotel Gatwick Airport ook heel vlakbij het vliegveld. Deze keten is onderdeel van de Hilton Group. Een flatscreen, een wekker, een kluisje, strijkfaciliteiten behoren tot de standaard accessoires in dit hotel. Elke ochtend is er een buffet in het hotel beneden, in de lobby kun je overigens 24 uur per dag terecht voor een kopje koffie of thee (gratis). Het hotel ligt heel dichtbij terminal North, een fitnessruimte / restaurant / bar zit ook in het hotel. WiFi is gratis, 24-uurs receptie beschikbaar. Het hotel scoort een 8,9 uit meer dan 2000 waarderingen.

Behalve deze vier hotels zijn er natuurlijk nog talloze andere hotels, dit zijn echter de hotels die er echt uit springen in waardering, afstand of naam. Het laatste hotel heeft de hoogste waardering in dit lijstje, gebaseerd op de cijfers van booking.com.